Herhaling EHBO

Je EHBO kennis welke je hebt opgedaan met het behalen van je EHBO certificaat gebruik je gelukkig niet elke dag. Nadeel hiervan is wel dat je EHBO kennis en vaardigheden hierdoor op den duur wegzakken, waardoor het kan gebeuren dat je niet weet wat je in bepaalde situaties moet doen. Om er zeker van te zijn dat jij weet hoe je moet handelen tijdens en ongeval, is het dus erg belangrijk om regelmatig je kennis en vaardigheden op peil te houden. Dit doe je door het bijwonen van een EHBO herhaling.
Naast dat het verplicht is om een EHBO cursus bij te wonen om je certificaat geldig te houden, is dit uiteraard ook erg verstandig.
Schellevis Training heeft diverse EHBO herhalingscursussen beschikbaar.

Voor wie is de EHBO herhaling?

De  cursus EHBO herhaling is bedoeld voor iedereen die al eens een EHBO cursus heeft bijgewoond. Verloopt je EHBO certificaat? Dan kun je deze alleen maar verlengen door een EHBO herhalingscursus bij te wonen. Is je certificaat nog niet verlopen? Dan kan het toch verstandig zijn om tussentijds een EHBO herhalingscursus bij te wonen. Over het algemeen zijn de EHBO certificaten twee jaar geldig en kan het zomaar zijn dat je EHBO kennis na een jaar niet meer up to date is. Is jouw EHBO certificaat verlopen?

Waarom opnieuw een EHBO cursus bijwonen?

Je dient de EHBO herhalingscursus bij te wonen om je eerder behaalde EHBO certificaat geldig te houden. De meeste EHBO certificaten zijn twee jaar geldig, uitzonderingen daargelaten. Indien je in het bezit bent van een EHBO certificaat met een geldigheid van twee jaar dien je dus tenminste eenmaal per twee jaar een EHBO herhaling bij te wonen. Natuurlijk is het erg verstandig om dit vaker te doen om je kennis over EHBO actueel te houden. Wij adviseren je om elk jaar een EHBO herhaling bij te wonen, maar dat is uiteraard niet verplicht.

 

..

.

.