Code 95

Code 95 EHBO – U21

 Voor wie is deze cursus bedoeld?
De BHV code 95 is voor chauffeurs die graag in staat willen zijn om op te treden wanneer iemand eerste hulp nodig heeft, voor iedereen wie graag weet wat te doen bij calamiteiten. Voorkennis is niet nodig, tijdens de EHBO cursus voor code 95 leer jij alles wat je moet weten en ga je alles in de praktijk oefenen.

Programma
De cursus duurt één dag, van 8.00 tot 16.00 uur. Of twee dagdelen van elk 3.5 uur. In de ochtend staat de theorie centraal. Bij het praktijkgedeelte voer je diverse oefeningen uit en aan het eind van de middag toetsen wij deze vaardigheden.

Snel terecht kunnen, voordelige prijzen en gegarandeerd je certificaat halen is belangrijk voor ons. Maar wat wij minstens zo graag zien, is dat jij een leuke dag hebt. Daarom proberen wij de stof niet moeilijker dan nodig te maken en met een beetje humor over te brengen. Wij bieden vaste prijzen, dat betekent dat jij je geen zorgen hoeft te maken voor verrassingen achteraf. De prijs bij hele dag bestaat uit de cursus, het examen en het (leen)lesmateriaal. Daarnaast krijg je op je cursusdag een lekkere lunch aangeboden (alleen bij dag training), koffie en thee, een frisdrankje en een tussendoortje.  Boek bedrijfshulpverlener/Oranje kruis is exclusief ( dit kan vooraf besteld worden)

Wat kan je na deze eendaagse cursus?
Signalen van een dreigende calamiteit herkennen.

Op verantwoorde wijze een beginnende brand bestrijden.
Levensreddende handelingen toepassen en reanimeren.
Effectief communiceren met professionele hulpdiensten.

 

Welke onderwerpen behandelen we?
Brand blussen
Levensreddende handelingen
Reanimatie
Alarmering

Het certificaat
De cursus BHV – Bedrijfshulpverlener duurt één dag en kan worden afgesloten met een eindtoets. Als je de eindtoets haalt dan ontvang je het officiële certificaat Bedrijfshulpverlener van Schellevis Training. Het BHV certificaat van Schellevis training is 1 jaar geldig.

Als je de cursusdag hebt gevolgd en het examen met goed resultaat hebt afgerond, krijg je het digitale certificaat Bedrijfshulpverlener van Schellevis Training. Het digitale certificaat sturen wij binnen enkele werkdagen naar je op.

Code 95
Deelname aan de BHV code 95 is goed voor 7 nascholingsuren. Wij verzorgen deze registratie voor je, als je dit hebt aangegeven.

Inschrijven
Je kunt je direct inschrijven door hieronder het formulier in te vullen.